Finn beste og billigste forsikring her

3 steg til den beste forsikringen:

1. Hent inn tilbud fra flere anbudstjenester

Det viktigste man kan gjøre for å sikre seg det beste og billigste forsikringstilbudet er å sammenligne tilbud fra mange forsikringsselskaper. Det er en stor tabbe å bare gå til ett enkelt forsikringsselskap, men det er heller ikke lurt å bare registrere ditt behov på en sammenligningsside. Hver enkelt side har bare et utvalg av forsikringsselskapene i sitt nettverk og prisene varierer, så vår klare anbefaling er å hente inn forsikringstilbud gjennom flere av sammenligningssidene. Det er best å bruke alle tre, men om du ikke har tid, så har vi rangert dem i prioritert rekkefølge. Gjennom disse tjenestene så kan du søke om tilbud på alle typer forsikring.

Start her:

Tjenestetorget

Siden 2004 har Tjenestetorget hjulpet nærmere 700.000 privatpersoner med å innhente tilbud på forskringer. Det for at du som forbruker skal gjøre bedre og mer opplyste kjøp. Tjenesten gjør det enkelt å sammenlikne priser og betingelser, og er gratis for deg som forbruker. Tjenestetorget har i dag avtale med et bredt utvalg forsikringsselskaper. Alle deres leverandører vet at de konkurrerer med flere aktører og vil derfor strekke seg ekstra langt for å få deg som kunde.

Hent inn tilbud >

Forsikringer.no

Forsikringer.no samarbeider med noen av Norges mest solide forsikringsselskaper. De vet at de konkurrerer om deg som kunde og ønsker å strekke seg litt ekstra for at du velger nettopp dem. Hos oss kan du sammenligne forsikringer og samtidig få selskapenes samlerabatter. Disse rabattene kommer ikke frem på tradisjonelle sammenligningssider.

Hent inn tilbud >

Forsikringsavtale.no

Forsikringsavtale.no er en anbudstjeneste som har som mål å finne den beste og billigste forsikringen for deg som forbruker. Tjenesten gjør det mulig for deg som forsikringstaker å finne det billigste tilbudet og den beste avtalen på forsikring via deres leverandører.

Hent inn tilbud >
Hent inn tilbud >
Hent inn tilbud >

2. Prut ned det beste tilbudet for større rabatt

Å prute på prisen er ikke en nødvendighet, særlig ikke om du skal bytte til en ny leverandør, men overfor eksisterende forsikringsselskap så er det vel verdt å prøve å forhandle på prisen. Når du har gjort steget ovenfor og fått hentet inn flere ulike tilbud, så kan du spare ytterligere noe penger ved å ta opp telefonen og forhandle på prisen. Det vil ikke fungere hver gang, men det er lite å tape på å prøve.

3. Kontroller avtalevilkårene nøye før du kjøper

Når du har funnet de beste tilbudene så er det imidlertid verdt å sette av litt tid til å se gjennom vilkårene og dekningen. Når man sammenligner forsikringer er det ikke bare prisen som teller. Det er viktig å sammenligne dekningen og vilkårene du får hos de ulike forsikringsselskapene, for å sikre deg at den laveste prisen ikke bare skyldes at forsikringen ikke dekker like mye.