Nextory test 2024: Den beste lydbok appen?

Del på:

Nextory test

Nextory erfaringer

Etter en prøveperiode på 30 dager med Nextory, ble vi positivt tatt på sengen. Nextory imponerte oss med et enormt utvalg av lydbøker, korte podkaster og kvalitetslesestoff, noe som gjør det til et utmerket valg for både voksne og barn.

I skrivende stund har Nextory over 400.000 lydbøker man kan lytte til. Alle tenkelige kategorier er tilgjengelig og her er det noe godt å lytte til for alle sammen.

Nextory koster fra 139 kroner per måned til 239 kr/mnd, og du kan avslutte abonnementet når som helst. Når vi sammenligner dette med den danske podkast- og lydbok-appen Podimo, får du faktisk mer innhold hos Nextory, samtidig som du sparer 360 kroner i året.

I denne testen ser vi nærmere på Nextory og forteller deg om hva vi og andre mener opp appen, er Nextory bedre en Podimo, PodMe og Storytel? Les videre for og finne ut av det!

5 av 5
5/5

Nextory er et økonomisk fornuftig valg som har mye å by på. Appen er brukervennlig og appellerer både til enkeltpersoner og større familier – Finansrådet.no

Nextory pris og pakker

Før du bestiller et abonnement hos Nextory vil det være greit og finne ut hvilken pakke som passer deg best:

 • Sølv – 139 kr/mnd
 • Gull – 189 kr/mnd
 • Familie – 239 kr/mnd

Sølv pakken

 • Les og hør på podkast/lydbok i opptil 30 timer hver måned.
 • Mulighet for 4 profiler
 • Men kun 1 profil kan bruke appen til enhver tid
 • Pris 139 kroner hver måned.

Gull pakken

 • Med Gull kan du lese og lytte så mye du vil
 • Mulighet for 4 profiler
 • Kun 1 profil kan bruke appen om gangen
 • Pris 189 kroner hver måned.

Familie pakken

 • Ubegrenset lytting og lesing
 • 4 profiler
 • 2 til 4 profiler kan bruke appen om gangen
 • Koster 239 kroner i måneden.

Hva er forskjellen på pakkene? Kort forklart

Den største forskjellen fra den minste til den største pakken er pris, innhold og antall brukere som kan bruke appen til enhver tid.

Prishoppet fra 139 kroner til 189 kroner er minimalt, og det er her den største forskjellen er. Legger du inn 50 kroner mer hver måned går du fra 30 timer lytting og lesing til ubegrenset glede.

Hvis du derimot har en leseglad, eller lytteglad familie anbefales familiepakken siden flere brukere kan være logget inn samtidig.

Gratis prøveperiode hos Nextory

Akkurat nå tilbyr Nextory en prøveperiode på 30 dager. Det betyr at du kan prøve ut appen kostnadsfritt i 30 dager, hvis du ikke er fornøyd kan du avslutte abonnementet når som helst uten betaling.

Nextory vs Storytel, PodMe og Podimo

Info:

Nextory

Storytel

PodMe

Podimo

Pris:

139 til 239 kr/mnd

199 til 319 kr/mnd

99 kr/mnd

79 til 169 kr/mnd

Prøveperiode:

30 dager

14 dager

14 dager

45 dager

Innhold:

Lydbøker, podcast

Lydbøker, podcast

Podcast

Lydbøker, podcast

Offline modus:

Ja

Ja

Ja

Ja

Barneinnhold:

Ja

Ja

Nei

Ja

Tilgjengelighet:

iOS, AndroidiOS, Android, Windows

iOS, AndroidiOS, AndroidHvis du fortsatt er usikker på hvilken tjeneste du skal velge, vil vi anbefale enten Nextory eller Podimo. Begge tilbyr et bredt utvalg som passer like godt for den enkelte forelder som for en stor familie som ønsker å gjøre omfattende bruk av tjenesten!

Enormt bibliotek av innhold hos Nextory

Nextory byr på et mangfold av kategorier tilpasset alle preferanser. Du kan velge mellom e-bøker og lydbøker innen sjangere som skjønnlitteratur, faglitteratur, biografier og memoarer, samt krim og spenning. I tillegg tilbyr de kategorier spesifikt tilrettelagt for barn, som ‘Barn og Ungdom’, og for de helsebevisste, har de en egen ‘Helse og Velvære’-kategori.

Nextory sier selv at det finnes over 400.000 lydbøker og e-bøker på tjenesten. Når vi prøvde appen var det ingenting som indikerte at det fantes 400.000 artikler, men vi så ikke gjennom hver eneste side, så dette kan fort stemme.

Nextory mobilapp

Mobilappen er åpenbart noe vi må teste, det er jo her all morroa foregår. Appen tilbys på både App Store og Google Play, vi testet denne ut på en iPhone som blir lastet ned via App Store.

Over 11 000 mennesker har vurdert appen til Nextory med 5 stjerner på App Store og Google Play. Det betyr at brukerene er veldig fornøyd med appen og produktet til Nextory.

Appen har et elegant og stilrent design som gjør det enkelt for deg og bruke den. Designet er luftig, og ikke rotete som mange andre lydbok apper vi har testet tidligere.

Et stort bonus er at du kan laste ned en lydbok til offline modus, dette er gull verdt hvis du f.eks skal på en lang flyreise der du ikke har internett kobling.

Les andre best i test guider: