Podimo Test 2024: Er det en bra podkast app?

Del på:

Hva er egentlig Podimo?

Podimo er en ganske ny pokast- og lydboktjeneste fra Danmark som tilbyr massivt utvalgt av innhold. De siste månedene har Podimo eksplodert i popularitet og tiltrukket seg flere titusenvis av brukere.

Selskapet ble etablert av Morten Strunge og Nikolaj Koppel i København 2019. I dag har de over 220 ansatte fordelt på 20 ulike land, det sier litt om størrelsen av selskapet.

Du kan se på Podimo litt sånn som Spotify, det er en app som gir deg tilgang til tusenvis av podkaster og fortellinger, litt sånn som Spotify med musikk.

Podimo tilbyr en gratis prøveperiode på 14 dager, etter prøveperioden vil appen koste deg 79 kroner i måneden.

Podimo pakker og pris

Hos Podimo kan du velge mellom to pakker:

Premium

 • 14 dagers prøveperiode så 79 kr/mnd
 • Ubegrenset tilgang til podkaster
 • 10 timer med lydbøker hver måned

Premium Plus

 • 14 dagers prøveperiode så 169 kr/mnd
 • Ubegrenset tilgang til podkaster
 • Ubegrenset tilgang til lydbøker

Forskjellen mellom de to pakkene er at Premium Plus gir deg tilgang på ubegrenset lytting til lydbøker.

Fordeler og ulemper med Podimo

Fordeler:

 • Lavest pris blant konkurrenter
 • Mellom 14 til 45 dager prøveperiode (Gratis)
 • Ingen bindingstid
 • Lytt på både podkast og lydbøker
 • Enkel app!
 • Tilbyr offline modus
 • Skreddersydde anbefalinger (Som Spotify)

Ulemper:

 • Kan ikke sette opp familie, eller flere brukerprofiler.
 • Lite utvalg til barn.
 • PodMe har større podkastings profiler på deres app.

Podimo appen

Podimo tilbyr også en enkel og brukervennlig app på både App Store og Google Play.

Podimo lydbøker og podkaster

Podimo, en app for podkaster og lydbøker, tilbyr et rikt og variert innhold egnet for enhver smak. Med kategorier som dokumentarer, underholdning, helse og personlig utvikling, barneinnhold, personlige historier, samtaler og true crime, er det alltid noe å oppdage – enten det er på en solfylt sommerdag eller under en koselig vinterkveld.

På skrivende stund er det flere populære podkaster som vi hører på. Truecrimepodden, Mamma Jobber og Karriereveiledning med Elaine er blant de mest populære denne måneden.

Lydbøker er også godt likt, ekslusive lydbøker som The Dropout, Pakten og Edvin er noe Podimo personlig anbefaler til alle nye lyttere.

Hvis lydbøker er et viktig element i din daglige lytting, anbefaler vi Premium Plus-abonnementet til 169 kroner i måneden. Men, dersom podkaster hovedsakelig er din preferanse, vil Premium-abonnementet til 79 kr/mnd være mer enn tilstrekkelig.

Gratis prøveperiode hos Podimo

Vanligvis får man kun 14 dagers prøveperiode hos Podimo, men vi har inngått et direkte samarbeid med selskapet og tilbyr nå alle nye medlemmer en gratis prøveperiode på 45 dager!

Podimo rabattkode = Bruk knappen under for og aktivere rabattkoden.

Podme eller Podimo?

Podimo er ideelt for den fleksible lytteren som liker å veksle mellom lydbøker og podkaster. Derimot, hvis du er 100% dedikert til podkaster, kan PodMe være et bedre alternativ. PodMe er kjent for sine eksklusive avtaler med noen av de største profilene innen podcasting.

Innhold: Både Podimo og PodMe byr på et omfattende bibliotek med flere tusen podkaster og lydbøker. I vår evaluering av begge tjenestene, la vi spesiell vekt på innholdet. Vår konklusjon er at det generelle innholdet er sammenlignbart på begge plattformene.

Pris: Prisfaktoren kan være betydelig for mange. PodMe tilbyr bare ett abonnementstilbud til 99 kroner per måned. Podimo gir en tilsvarende avtale til 79 kroner per måned, noe som utgjør en årlig besparelse på 240 kroner. Med tanke på at innholdet i begge tjenestene er forholdsvis likt, er vår anbefaling i favør av Podimo.

Vår konklusjon: Podimo er best i test. Her er det både lavere pris og likt innhold som PodMe tilbyr (Bortsett fra noen eksklusive podkaster)

Eksklusivt innhold kun på Podimo

Hos Podimo finner du også flere lydbøker og podkaster som er merket med » Eksklusivt hos Podimo » ikonet. Det betyr at produsenten har merket lydboken/podkast som eksklusiv som betyr at kun Premium Plus kunder kan høre på den.

Bilde viser deg hvordan du kan se om podkast/lydbok er merket som eksklusivt.

Når en produsent merker innholdet som eklsusivt kan de heller ikke publisere innholdet på andre kanaler som f.eks Podme.

For produsenter: Dersom du vil distribuere eksklusivt innhold på Podimo må du signere en distribusjonsavtale med selskapet (Les mer her).

Les andre best i test guider: