Beste og billigste refinansiering i 2019

Refinansiering i 3 steg:

1. Hent inn tilbud fra flere anbudstjenester

Det viktigste man kan gjøre for å sikre seg det beste og billigste tilbudet på refinansiering er å sammenligne tilbud fra mange banker. Det er en stor tabbe å bare gå til en enkel bank, men det er heller ikke lurt å bare registrere ditt behov på en anbudstjeneste. Hver enkelt side har bare et utvalg av bankene som tilbyr refinansiering i sitt nettverk og prisene varierer mye, så vår klare anbefaling er å hente inn tilbud på refinansiering gjennom flere av anbudsportaler. Det er best å bruke alle på listen rett nedenfor, men om du ikke har tid, så har vi rangert dem i prioritert rekkefølge.

Start her:

Lån.no

Lån.no gjør det enkelt for deg å få gode betingelser på refinansieringen av lån, enten det dreier seg om boliglån, billån, forbrukslån, kredittkortgjeld eller andre typer lån. Gjennom denne tjenesten legges lånet ut på anbud slik at både lokalbanker og nasjonale banker kan konkurrere om å gi deg sine beste betingelser. Tilbudene på refinansiering er uforpliktende og du bestemmer selv om du ønsker å takke ja til disse eller ikke. (Eksempelrente: 150 000 kr. o/6 år: Eff. rente 13,40%, Kostnad 64 361 kr. Totalt 214 361,-. Annonselink.)

Hent inn tilbud >

Finanstipset

Finanstipset.no er en Norsk låneagent som fokuserer på refinansiering av lån med og uten sikkerhet i bolig. Tjenesten lar deg finne tilbudet med den gunstigste renten, slik at du får lavere rentekostnader hver måned. Finanstipset har spesialisert seg på å samle dyre lån til en bedre rente med og uten sikkerhet i bolig. (Eksempelrente: 150 000 kr. o/6 år: Eff. rente 13,40%, Kostnad 64 361 kr. Totalt 214 361,-. Annonselink.)

Hent inn tilbud >

Lendo

Lendo er en av Norges ledende formidlere av refinansiering av lån. Gjennom Lendo får man en oversikt over hvilket lånebeløp og hvilken rente de ulike bankene kan tilby deg på refinansieringen. Du velger selv det tilbudet som passer deg best. Når du søker gjennom Lendo, blir søknaden din vurdert av bankene på akkurat samme måte som om du hadde henvendt deg direkte til banken. Det er uforpliktende å søke og Lendo tar ingen betaling av deg som kunde. De fleste får svar fra bankene i løpet av et par timer. (Eksempelrente: 150 000 kr. o/6 år: Eff. rente 13,40%, Kostnad 64 361 kr. Totalt 214 361,-. Annonselink.)

Hent inn tilbud >

Axxo Finans

Axo Finans er en formidler av lån og refinansiering. I praksis betyr dette at din søknad hos Axo Finans vil bli presentert for flere banker. Alle bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Dette gjør det enklere for deg å finne det beste tilbudet på refinansiering, tilpasset dine behov. Når søknaden er ferdig behandlet av alle bankene tar vi kontakt med deg for å presentere det beste tilbudet. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende for deg som kunde. (Eksempelrente: 150 000 kr. o/6 år: Eff. rente 13,40%, Kostnad 64 361 kr. Totalt 214 361,-. Annonselink.)

Hent inn tilbud >
Hent inn tilbud >

2. Prut ned det beste tilbudet for større rabatt

Å prute på prisen er ikke en nødvendighet, særlig ikke om du skal bytte til en ny leverandør, men overfor eksisterende banker så er det vel verdt å prøve å forhandle på prisen. Når du har gjort steget ovenfor og fått hentet inn flere ulike tilbud, så kan du spare ytterligere noe penger ved å ta opp telefonen og forhandle på prisen. Det vil ikke fungere hver gang, men det er lite å tape på å prøve.

3. Kontroller avtalevilkårene før du velger

Når du har funnet de beste tilbudene så er det imidlertid verdt å sette av litt tid til å se gjennom vilkårene, rentene og avgiftene. Når man sammenligner tilbud på refinansiering er det ikke bare prisen som teller. Det er viktig å sammenligne avgiftene og vilkårene du får hos de ulike bankene, for å sikre deg at den laveste prisen ikke bare skyldes at refinansieringen for eksempel har noen skjulte kostnader.