Topp 5 Cashback Kredittkort

Cashback-kredittkort er en smart måte å få betalt tilbake for de tingene du kjøper hver dag. Mange kredittkort tilbyr en fast cashback for alle kjøp, mens andre tilbyr en høyere cashback for enkelte kategorier som elektronikk, dagligvarer, reiser eller lignende. Vi har undersøkt cashback-kortene på markedet og gir deg våre anbefalinger. Se gjennom våre valg for topp 5 cashback-kredittkortene og finn et kort som passer deg.

Bestill kortLes hele testen
Eksempel: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349. Annonselink.

Ya Bank

Et utmerket kort med svært gode rabatter

★★★★★ Utmerket

Kreditt: kr 100 000 | Årsgebyr: kr 0

Testresultat: Kredittkortet fra yA Bank er et av de beste kredittkortene på markedet. Det er et allsidig kredittkort, med et veldig bra rabattsystem, som gjør det mulig å spare mye penger. yA Bank kredittkort er både er et godt hverdagskort og for den som liker å reise, og det har gjort seg fortjent til tittelen som et av de beste kredittkortene.

Hovedfordeler: Kredittkortet har en stor og gunstig fordelsordning. Man får typisk 3-5% rabatt eller cashback på kjøp innenfor populære kategorier, kredittkortet inkluderer flere typer reiseforsikring, det har en kredittgrense på kr 100 000 og hele 50 dagers frentefrihet. I tillegg er kredittkortet helt gebyrfritt, både i Norge og i utlandet.

Bestill kortLes hele testen
Eksempel: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349. Annonselink.

Bank Norwegian

Et svært godt kredittkort for folk flest

★★★★★ Utmerket

Kreditt: kr 100 000 | Årsgebyr: kr 0

Testresultat: Bank Norwegian kredittkortet er et av de mest populære kortene i Norge. Det er også et utmerket kort for folk flest og er beste kredittkort i vår omfattende samletest. Kredittkortet fra Bank Norwegian er særlig godt for de som reiser en gang i blant med Norwegian og er et av de aller beste hverdagskortene på markedet.

Hovedfordeler: Bank Norwegian gir deg kr 100 000 i kreditt med inntil 45 dagers rentefri utsettelse. I tillegg får du 1% CashPoints på alle kjøp du gjør med kortet og 4-10% rabatt på flyreiser som du bestiller gjennom Norwegian. Med et Bank Norwegian kredittkort er det heller ingen gebyr for bruk eller uttak i hele verden.

Bestill kortLes hele testen
Eksempel: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349. Annonselink.

Santander Flexi

Et fleksibelt kredittkort for dine behov

★★★★★ Utmerket

Kreditt: kr 100 000 | Årsgebyr: kr 0

Testresultat: Det fine med Santander Flexi Visa er nettopp hvor fleksibelt det er med tanke på sitt fordelsprogram. Kortet gir deg gode faste rabatter innenfor utvalgte produktkategorier som man selv kan velge for hver måned. På grunn av sitt gode fordelsprogram scorer også kortet høyt både i vår test og i mange andre markedstester. I tillegg scorer det høyt på brukervennlighet da det er enkelt å benytte seg av rabattene gjennom cashback, og man kan begynne å bruke kortet hos nettbutikker før man har fått det fysiske kortet i posten.

Hovedfordeler: Blant hovedfordelene er det gode rabattsystemet en av de klart største fordelene, og kortets bensinrabatt er blant de beste på markedet. Muligheten til å bytte mellom hvilke kategorier man ønsker at rabatten skal gjelde for hver måned, gir også kundene høy grad av fleksibilitet. Andre fordeler som er verdt å nevne er en rentefri utsettelsesperiode på 50 dager, ingen årsavgift, og muligheten til å betale med Apple Pay.

Bestill kortLes hele testen
Eksempel: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349. Annonselink.

Santander Gebyrfri

Kredittkortet uten gebyrer

★★★★★ Utmerket

Kreditt: kr 100 000 | Årsgebyr: kr 0

Testresultat: Med Santander Gebyrfri slipper man å betale gebyrer for kontantuttak og varekjøp, både i Norge og resten av verden, og kortet gjør det derfor spesielt bra i vår test som et gebyrfri alternativ og reisekort. I tillegg til inkluderte forsikringer og flere tilleggsforsikringer har man også tilgang til Santanders fordelsprogram. Kortet får derimot noe trekk for å ha et relativt høyt rentenivå hvor rentene begynner å løpe fra uttaksdato, som gjør at man likevel får en del ekstra kostnader ved bruk av kortet.

Hovedfordeler: Hovedfordelen ved kortet er helt klart at det er gebyrfritt, som også navnet tilsier. Er man derfor på utkikk etter et kort man kan bruke når man er utenlands uten å måtte betale høye gebyrer er Santander Gebyrfri Visa et godt valg. Ekstra muligheter for rabatter gjennom fordelsprogrammet er også et pluss, i tillegg til at man får inkludert reiseforsikring og egenandelsdekning for leiebil.

Bestill kortLes hele testen
Eksempel: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349. Annonselink.

Santander Red

Et kredittkort med et av de laveste rentenivåene på markedet

★★★★★ Utmerket

Kreditt: kr 100 000 | Årsgebyr: kr 0

Testresultat: Santander Red er hovedsakelig et kort for de som er på jakt etter et kredittkort med lav rente, som gir deg mer fleksibilitet når det kommer til nedbetaling av kjøp. Med en av markedets laveste effektive rentenivå kommer kortet godt ut i vår test av kredittkort, men det er først og fremst rettet mot kunder som spesifikt ser etter dette som hovedfordel. Man får en del andre fordeler inkludert, men man har tilgang til Santanders rabattordning med KickBack og DealPass, samt mulighet til å kjøpe tilleggsforsikringer.

Hovedfordeler: Den helt klart største fordelen med kredittkortet er den lave renten, som lar deg betale ned kjøp over en lengre periode, uten at den endelige summen vokser altfor mye. I tillegg behøver man ikke å betale årsavgift og man får en kredittgrense på 100 000 kr som lar deg benytte kortet til større kjøp. Kombinert med 50 dagers rentefri utsettelse er kortet helt klart et godt valg om man skal gjøre nedbetalingen over tid.

Dette må du vite om kredittkort med cashback

Hvilket cashback-kort er rett for deg?

I denne oversikten har vi gitt deg topp 10 av kredittkortene med cashback. Rett nedenfor oppsummerer vi de beste cashback-kortene en siste gang.

Topp 10 cashback kredittkort i 2019:

  • Santader Kredittkort
  • Bank Norwegian Kredittkort
  • Komplett Bank Kredittkort
  • Remember Kredittkort
  • yA Bank Kredittkort

Andre kredittkort som er bra?

Et kredittkort med cashback er ikke nødvendigvis det beste alternativet for deg. Hvis man reiser mye kan man i stedet vurdere et rent reisekort. Hvis man bruker mye kreditt på kortet mye fra måned til måned så kan det være viktigere med et kredittkort med lav rente. Og dersom du fortsatt ikke sikker på hvilket kredittkort som er det rette, så kan du gå videre til vår hovedside for kredittkort og la oss vise deg de beste alternativene for ulike behov.

Hvilke kategorier av kredittkort finnes?

Dette må du vite om cashback-kredittkort

Hvordan fungerer cashback?

Kredittkort med cashback faller vanligvis under en av tre kategorier av fordelskort. Hvilken type cashback som er best for deg avhenger av kjøpsmønsteret ditt, hvor du bruker kortene dine mest og hvor mye innsats du har lyst til å bruke for å samle cashback i hverdagen.

Flat cashback

Dette er de enkleste cashback-kortene og tilbyr fast cashback hver gang du kjøper noe. Disse kortene tilbyr vanligvis ubegrenset cashback lik 1%-2% av dine samlede kjøp. Hovedfordelen med disse kredittkortene er at alle kjøp opptjener cashback med samme hastighet, noe som gjør dem til en et godt alternativ som det eneste kredittkortet i lommeboken. Cashbacken er vanligvis ubegrenset, slik at du tjener samme cashback om du bruker 100 kroner eller 100 tusen kroner.

Bonuskategorier

Noen cashback-kort gir økt bonus for bestemte typer kjøp, eksempelvis dagligvarer, elektronikk, reise eller andre typer kjøp. På denne typen kredittkort får du gjerne en høy cashback-prtosent på kjøp innenfor de aktuelle kategoriene. I tillegg får du gjerne for eksempel 1% cashback på alt annet. Denne typen kort kort er best for deg som bruker mye av pengene dine innenfor en bestemt kategori.

Roterende kategorier

Disse kortene gir også høy cashback på visse typer kjøp, i tillegg til en fast prosent for alle andre typer utgifter. Forskjeller er imidlertid at kategoriene med spesialbonuser varierer fra periode til periode, slik at du ofte kan velge om du ønsker cashback på bensinstasjoner, dagligvarebutikker, restauranter eller lignende fra måned til måned.

Hvordan utnytte et cashback-kort?

Kombiner flere kredittkort

Hvis du er villig til å bytte mellom flere kredittkort for å maksimere belønningene dine, så sørg for å ha kredittkort som utfyller hverandres bonussystemer. For eksempel kan du ha ett kort som tilbyr ekstra cahsback på restauranter, et annet som tilbyr ekstra for elektronikk og et annet som gir ekstra for bensin og dagligvarer. Hvis kategoriene overlapper kan du ende opp med overflødige kort i lommeboken din. Hvis det er en årlig avgift, må du sørge for at du får mer penger tilbake enn du legger ut for årsavgiften. En årlig avgift er bare verdt det hvis du tjener mer i belønninger enn du betaler - og mer enn du ville opptjent hvis du brukte et kort uten gebyr.

Bruk flere bonuskategorier

Hvis du har et kort med roterende bonuskategorier må du passe på aktivere de beste kategoriene hver periode, slik at du ikke går glipp av de ekstra gunstige prosentene for de utvalgte cashback-kategoriene.

Hvilke andre kredittkort bør vurderes?

Et cashback kredittkort er ikke nødvendigvis det beste alternativet for deg. Hvis du reiser mye bør du vurdere et reisekort. Hvis du bruker kreditten mye fra måned til måned kan det være viktigere å skaffe seg et kredittkort med lav rente. Men dersom du er student vil et kort tilpasset studenter sannsynligvis være et godt valg.

Fortsatt ikke sikker på hvilket kredittkort som er det rette for deg? Gå til vår hovedside for kredittkort og la oss vise deg de beste alternativene for ditt behov.