Slik fungerer det

Her kan du lese mer om hvordan portalen fungerer for deg som bruker.

Slik fungerer portalen.

01

Registrer din profil

Registrer din profil, din bakgrunn og erfaring. Sørg for at all relevant informasjon er på plass.

02

Match med bedrifter

Bli matchet med de beste mulighetene for deg. Vår portal og våre eksperter finner stillinger.

03

Finn neste mulighet

Møt bedrifter og finn beste mulighet. Velg den bedriften som er beste match.

Bank, finans og økonomi.

Portalen kobler personer innenfor bank, finans, økonomi og andre relaterte områder, med muligheter og prosjekter for bedrifter på det samme området. Vi er spesialister på økonomifeltet så du skal kunne finne de rette muligetene for deg.

Muligeter matchet til deg.

Vår portal matcher deg og din profil med de dette bedriftene og de rette mulighetene, basert på din bakgrunn, dine interesser og dine målsetninger. I tillegg har du alltid vårt ekspertteam tilgjengelig over telefon eller epost.

Spørsmål og svar.

Koster det noe å bruke portalen?

Nei, for deg som jobbsøker er det gratis å benytte deg av våre tjenester. Vi tjener penger på at bedriftene betaler for å komme i kontakt med personer innenfor bank, finans og økonomi.

Hvordan kommer jeg i gang?

Start med å registrere en profil gjennom våre sider. Pass på å fylle ut all relevant informasjon om deg, din bakgrunn og din erfaring. I løpet av kort tid vil din profil bli godkjent, og du er i gang.

Hvilke områder dekker dere?

Vår portal spesialiserer seg på å samle alle smarte hoder og alle bedrifter innenfor bank, finans, økonomi, forsikring, investering, lån, kreditt og andre relevante felter.

Hvorfor har ikke noen kontaktet meg?

Det kan være flere mulige årsaker. Kanskje har muligheten blitt dekket eller din erfaring allikevel ikke samsvarte med bedriftens spesifiserte behov. Ta kontakt, så vil vi kunne gi deg en tilbakemelding på dette.

Er det viktig at profilen min er fullstendig?

Å ha en profil som er fullstendig bidrar til å forbedre sjansene. Hvis profilen din er merket som ufullstendig, er det mest sannsynlig fordi det mangler noen detaljer fra dine preferanser, erfaring eller bakgrunn.

Kan jeg bruke portalen uten en e-postadresse?

Du trenger en e-postadresse for å bruke portalen, men den gode nyheten er at det er gratis, raskt og enkelt å få din egen e-postadresse. Bare sørg for å velge et e-postnavn som er i god smak og oppfattes som profesjonell.

Kom i gang

Registrer din profil. Registrer deg og bli matcet med interesserte bedrifter tilpasset din bakgrunn.